Conference Program 2023



BEYOND THE BOUNDARIES -18-19 March, 2023

Day 1 - Saturday 18 March, 2023

Time	Duration	Presenter/Activity	Title/Activity
7.45-8.55 am	1 hr 10 min	Registration	Plenary 3, Melbourne Convention Centre
9.00-9.10 am	10 min	Fleur Flanery, Director, Outlandish	Welcome and introduction
9.10-9.50 am	40 min	Alison Page, Australia	Building on Country
9.50-10.40 am	50 min	Professor Andrew Campbell, Australia	What it means to live like an Australian
10.45-11.15 am	30 min	Morning tea	
11.15 am-12.05 pm	50 min	Professor Kongjian Yu, China	Healing the Built Environment - Sponge cities and Nature Based Solutions
12.05-1.00 pm	55 min	Fergus Garrett, UK	The Garden: A Paradise of Biodiversity
1.00-2.00 pm	1hr	LUNCH	
2.00-2.45 pm	45 min	Claude Cormier, Canada	Serious Fun
2.50-3.40 pm	50 min	Luciano Giubbilei, Italy	Memory as a catalyst for design
3.45-4.15 pm	30 min	Afternoon tea	
4.15-5.00 pm	45 min	Professor Rob Adams, City of Melbourne	Urban Choreography, making places for people
5.00-6.00 pm	1 hr	Paul Barclay. ABC Big Ideas	Panel: Fergus Garrett, Claude Cormier, Georgina Reid
6.05-6.10 pm	5 min	Fleur Flanery	
6.10-8.00 pm	2 hrs	Welcome reception	

Conference Program 2023



BEYOND THE BOUNDARIES -18-19 March, 2023

Day 2 - Sunday 19 March, 2023

Time	Duration	Presenter/Activity	Title/Activity
8.00 am		Registration opens	Plenary 3, Melbourne Convention Centre
9.00-9.10 am	10 min	Fleur Flanery, Outlandish	Summary of day 1 and 2
9.10-10.00am	50 min	Georgina Reid, Australia	Story telling for Earthly Flourishing
10.00-10.50 am	50 min	Teresa Moller, Chile	Nature: Again and Again
11.00-11.30 am	30 min	Morning tea	
11.30 am-12.15 pm	45 min	Dr Julian Raxworthy, Australia	A Travelogue about Growth: travels in gardens
12.15-1.05 pm	50 min	Sean Hogan, USA	Hell and High Water
1.05-2.00 pm	55 min	LUNCH	
2.00-2.45 pm	45 min	Claude Cormier, Canada	Concepts are for the Brave
2.45-3.35 pm	50 min	Midori Shintani, Japan	Gardening the Forest: a Garden for the 21 st Century on Hokkaido
3.35-3.45 pm	10 min	Professor Andrew Campbell, Australia	
3.45-3.50 pm	5 min	Fleur Flanery, Outlandish	Thank you. Close.
3.50-4.20 pm	30 min	Afternoon tea	

